Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Šest optužbi

Velika pobjeda Cityjeve zvijezde: Život su mu pretvorili u pakao, a sad je proglašen nevinim!

Benjamin Mendy bio je optužen za slučajeve silovanja i seksualnih napada na žene.

Benjamin Mendy (Foto: Afp)

Nogometaš Manchester Cityja Benjamin Mendy proglašen je nevinim za šest točaka optužnice za silovanje i jednu točku za seksualni napad, a porotnici nisu mogli donijeti presude po jednoj točki za silovanje i jednoj točki za seksualni napad.

Epilog je to šestomjesečnog suđenja tijekom kojeg se osim Mendyja na optuženičkoj klupi našao i njegov prijatelj Louis Saha Matturie.

Optuženi su za razne seksualne prijestupe nad mladim ženama.

Dok je predsjednica porote ponavljala kako Mendy nije kriv, on je prekrio lice objema rukama, susprežući se od navale emocija.

U proteklih godinu i pol život mu je pretvoren u pakao, otkako su se počele javljati djevojke s optužbama da ih je silovao. Manchester City bilježi današnju presudu suda u Chesteru, gdje je porota proglasila Benjamina Mendyja nevinim po sedam točaka optužnice. Suđenje je sada gotovo. S obzirom na to da postoje otvorena pitanja vezana za ovaj slučaj, klub trenutačno nije u poziciji davati daljnje komentare."

Sada je dobio veliku satisfakciju, a ostaje pitanje što će biti s dva slučaja koja još uvijek nisu razriješena. Riječ je o optužbama za silovanje jedne žene 2018. i silovanju druge u listopadu 2020. godine.

Kratkim priopćenjem za javnost oglasio se i njegov klub Manchester City:

"Manchester City bilježi današnju presudu suda u Chesteru gdje je porota proglasila Benjamina Mendyja nevinim po sedam točaka optužnice. Suđenje je sada gotovo. S obzirom na to da postoje otvorena pitanja vezana za ovaj slučaj, klub trenutačno nije u poziciji davati daljnje komentare."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider