Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
realu se oporavio isco

Desetkovani Bayern stigao u Madrid i vjeruje u prolaz: "Vjerujem da ćemo igrati finale"

Unatoč velikim problemima s ozljedom, igrači Bayerna vjeruju da mogu do preokreta u Madridu i prolaska u finale Lige prvaka.

Galerija Momčad Bayerna (Foto: AFP) 1. utakmica Bayerna i Real Madrida (Foto: AFP) 1. utakmica Bayerna i Real Madrida (Foto: AFP) +1 1. utakmica Bayerna i Real Madrida (Foto: AFP)

U utorak je na rasporedu uzvratna utakmica polufinala Lige prvaka između Real Madrida i Bayerna, u kojoj Kraljevski klub brani prednost 2:1 iz prvog susreta u Munchenu. Iako je bio u podređenom položaju gotovo cijelu utakmicu, Real je sjajnim pogotkom Marcela i munjevitom kontrom stigao do preokreta i velike prednosti uoči uzvrata pred svojim navijačima.

Bayern je u Madrid krenuo sa svega 20 igrača, od čega su trojica nogometaši rezervne momčadi. Manuel Neuer, Jerome Boateng, Arturo Vidal, Kingsley Coman i Arjen Robben su otpali zbog ozljeda, a jedini koji se na vrijeme oporavio je David Alaba, koji je pak propustio prvi susret.

Jupp Heynckes poveo je u Madrid Niklasa Dorscha, Meritana Shabania i Larsa Lukasa Maia, trojicu mladića koji su zaigrali proteklog vikenda protiv Eintrachta Nike Kovača i slavili s 4:1. Dorsch je čak upisao i prvijenac u dresu Bayerna.

S druge pak strane Realu se oporavio Isco i bit će u konkurenciji za nastup, baš kao i Nacho.

Unatoč problemima s ozljedama, u Bayernu vjeruju da će zaigrati u finalu Lige prvaka, na Olimpijskom stadionu u Kijevu.

"Moramo iskoristiti naše prilike za razliku od prve utakmice i ne smijemo griješiti u fazi obrane. Ako uspijemo u tome, vjerujem da ćemo biti na letu za Kijev", rekao je vratar Sven Ulreich.

Utakmica je na rasporedu u utorak s početkom u 20.45.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider