Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
bavarci slave

Bayern opet pobijedio Lazio i sa 6:2 najavio pohod na obranu naslova

Europski prvak je rutinirano obranio prednost od 4:1 iz prve utakmice u Rimu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Bayerna plasirali su se u četvrtfinale Lige prvaka nakon što su i u uzvratu u Muenchenu svladali rimski Lazio s 2:1 (1:0) i s ukupnih 6:2 prošli dalje.

Pogotke su za Bavarce dali Robert Lewandowski (33pen) i Eric Maxim Choupo-Mouting (75), dok je strijelac za Lazio bio Marco Parolo (82).

Europski prvak je rutinirano obranio prednost od 4:1 iz prve utakmice u Rimu, te se posve zasluženo plasirao među osam najboljih klubova Staroga kontinenta.

gol expired Chelsea srušio Atletico ubitačnim kontrama, Madriđani ljutiti na suca divider

Laziju na Alianz Areni ne bi bila dovoljna niti tri gola, tako da je u većini vremena utakmica bila odrađivanje posla, bez nade u neko čudo.

Bayern je poveo u 33. minuti kada je napadač Lazija Muriqi srušio Goretzku u kaznenom prostoru, a sudac je pokazao na bijelu točku, Najbolji strijelac Europe Lewandowski je nepogrešiv iz kaznenog udarca i to je bio jedini gol u ne baš bogatom prvom dijelu. Bio je to 39. gol Poljaka u 35 utakmica ove sezone, a zanimljivo je da je Lazio primio gol u prvom poluvremenu u sedam zadnjih utakmica Lige prvaka.

gol expired Zenit nadigrao CSKA: Nikola Vlašić strijelac protiv Lovrena divider

U 46. minuti vratar Rimljana Reina je nogama obranio šut Lewandowskog iz blizine, a Poljak je u 67. minuti zatresao i vratnicu. U 75. minuti Kamerunac Choupo-Mouting je povećao na 2-0 na dodavanje Alabe. U 82. minuti Marco Parolo je postigao počasni gol za Lazio, kada je nakon ubačaja Perreire vrškom kopačke pogodio kroz noge vratara Nuebela.

Susret se igrao na stadionu Allianz Arena, a sudio je Rumunj Kovacs.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider