Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sevilla se časno oprostila

Bayern rutinerski u polufinale, na kraju umalo došlo do tučnjave

Nogometaši Bayerna plasirali su se u polufinale Lige prvaka nakon što su u uzvratu u Muenchenu odigrali 0-0 sa Seviloom. U prvoj utakmici u Španjolskoj Bayern je slavio s 2-1.

Bayern - Sevilla (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Njemački prvak Bayern u Münchenu je samo potvrdio vizu za polufinale, a Sevilli ostaje utjeha da je jedna od rijetkih ekipa koje nisu primile gol u Münchenu. Bila je to borbena utakmica s vrlo malo šansi.

Susret je započeo opasnim udarcima Jamesa iz slobodnog udarca i Robbena s vrha kaznenog udarca, a oba pokušaja su završila iznad i pored gola, dok je na drugoj strani Sarabia vrlo lošim udarcem upropastio dobru šansu za Sevillu. u 34. minuti Hummels puca zamalo iznad gola, a četiri minute kasnije Ribery iz blizine puca u vratara.

U 59. minuti igrač Seville Correa je udarcem glavom pogodio gredu, a minutu kasnije Banegin šut je prohujao pored vratnice. U narednih pola sata nije se događalo skoro ništa vrijedno spomena, sve do zadnjih sekundi kada je Correa krvnički startao na Martinezu, dobio crveni karton, a onda je umalo došlo do tučnjave igrača s klupe.

BAYERN - SEVILLA 0-0

Pred 70.000 gledatelja na stadionu Allianz Arena sudi Collum iz Škotske.

Crveni karton: Correa (Sev, 90+2)

BAYERN: Ulreich - Kimmich, Boateng, Hummels, Rafinha (Sule, 86)- Martinez - Robben, Müller, James, Ribéry (Alcantara, 70)- Lewandowski (Wagner, 77)

SEVILLA Soria - Jesus Navas, Mercado, Lenglet, Escudero - Nzonzi, Banega - Sarabia (Ramirez, 71), Franco Vazquez (Nolito, 80), Joaquin Correa - Ben Yedder (Muriel, 65)


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider