Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čeka Dalićev poziv

Hrvat sutra igra u prvih 11 Bayerna: Prilika života nakon ozljede Pavarda

U petak započinje nova sezona Bundeslige, a Bayernu sezonu otvara protiv Borrusije Moenchengladbach.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Minhenski Bayern ostao je bez braniča Benjamina Pavarda na nekoliko tjedana nakon što je igrač ozlijedio ligamente lijeve noge, izjavio je u četvrtak trener njemačkog prvoligaša Julian Nagelsmann.

Njemački prvak kreće u obranu naslova u petak protiv Borussije Moenchengladbacha.

"To je vrlo, vrlo frustrirajuće", izjavio je Nagelsmann.

"On je ostavio jako dobar dojam i središnji je dio mojih planova. Vrlo je svestran, ali sada mora pauzirati nekoliko tjedana. Ne znamo točno koliko dugo".

Nagelsmann na raspolaganju ima Alphonsa Daviesa koji se vratio treninzima nakon vlastite ozljede ligamenata, ali je upitno može li kanadski nogometaš izdržati cijelu utakmicu.

Mladi Hrvat ima priliku života

Stoga bi od prve minute mogao krenuti mladi Josip Stanišić koji je nedavno potpisao profesionalni ugovor s bavarskim divom. Nijemci ozbiljno računaju na njega, a to dokazuje činjenica da je u posljednje četiri prijateljske utakmice krenuo od prve minute.

gol expired Veliki pad Vatrenih na novoj ljestvici FIFA-e: Ispred nas su čak i Amerikanci divider

Osim toga, radi se o polivalentnom braniču koji možete pokriti tri pozicije u posljednjoj liniji. Može igrati na poziciji lijevog i desnog beka te središnjeg braniča.

Zbog toga je na radaru njemačke nogometne reprezentacije, ali i hrvatske reprezentacije za koju želi silno nastupiti.

Čeka Dalićev poziv u reprezentaciju

Kao što smo već ranije pisali, radi se o 21-godišnjem mladiću rođenom u Njemačkoj, čiji su roditelji iz Hrvatske. On želi igrati za hrvatsku reprezentaciju, kao što je otkrila i njegova majka, ali konačne odluke još uvijek nema.

Naravno, nešto se pita i izbornika Zlatka Dalića koji će uskoro objaviti popis igrača za kvalifikacijske utakmice u rujnu, a hoće li na popisu biti i Stanišićevo ime, vrlo brzo ćemo saznati.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider