Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bavarci se ispromašivali

Bayern s igračem više nije uspio pobijediti Leverkusen, Jedvaju crveni karton

U posljednjoj utakmici subotnjeg programa 29. kola Bundeslige vodeći Bayern je u gostima kod Bayer Leverkusena odigrao 0-0, iako je pola sata imao igrača više.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Naime, hrvatski stoper Tin Jedvaj, koji igra za Leverkusen, je u razmaku od devet minuta zaradio dva žuta kartona, odnosno isključenje. Prvi žuti karton dobio je 50. minuti nakon prekršaja na Kingsleyju Comanu, a drugi je zaradio u 59. zbog prekršaja na Thomasu Mülleru.

Hrvatski napadač Andrej Kramarić nastavio je igrati u odličnoj formi, u 29. kolu Bundeslige nije bio strijelac, ali je bio asistent za jedan pogodak Hoffenheima, koji je pobijedio Borussiju Moenchengladbach sa 5-3.

U 21. minuti njegov udarac je bio trunku neprecizan, a u 89. je asistirao Keremu Demirbayju za konačnih 5-3. Kramarić, koji je u prethodna tri kola zabio četiri pogotka, spada među najkorisnije igrače Bundeslige sa 12 golova i 8 asistencija.

Za Hoffenheim strijelci su bili Adam Szalai (9, 24), Kerem Demirbay (58, 89) i Mark Uth (75), dok su za momčad iz Moenchengladbacha zabili Jannik Vestergaard (31), Lars Stindl (35) i Mahmoud Dahoud (78).

Nakon što su u utorak doživjeli šok kada je njihov autobus pogođen bombom, a potom i poraz od Monaca u Ligi prvaka, nogometaši Borussije Dortmund na svom su stadionu svladali Eintracht iz Frankfurta, kojeg vodi Niko Kovač, sa 3-1.

Za Borussiju su zabili Marco Reus (2), Sokratis Papastathopoulos (34) i Pierre-Emerick Aubameyang (86), a jedini pogodak za Eintracht postigao je Marco Fabian (29).

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider