Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Predsjednik potvrdio

Kakav god rasplet bio: Barcelona riješila najvažniju dilemu za novu sezonu

Setien je u siječnju naslijedio Ernesta Valverdea, ali ni igre ni rezultati nisu ispunili očekivanja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener Barcelone Quique Setien i iduće sezone sjedit će na klupi španjolskog nogometnog velikana, kazao je predsjednik kluba Josep Maria Bartomeu u razgovoru za TV3.

"Setien će voditi momčad u Ligi prvaka. Njegova je namjera voditi momčad i iduće sezone, a naša je obveza držati se ugovora koji smo potpisali," kazao je Bartomeu.

Setien je u siječnju naslijedio Ernesta Valverdea, ali ni igre ni rezultati nisu ispunili očekivanja. Barca je u nastavku prvenstva, prekinutog zbog pandemije koronavirusa, ispustila prvo mjesto i u Real Madridu već polako pripremaju proslavu.

Posljednjih tjedana španjolski mediji raspisali su se o tome kako Setien na koncu ove sezone napušta Camp Nou. Mediji su čak licitirali s imenima, a spominjali su se Xavi Hernandez (40), Nizozemac Ronald Koeman (57), Argentinac Mauricio Pochettino (48), Španjolac Roberto Martinez (46) te njegov sunarodnjak i trener Barcine B momčadi Javier Garcia Pimienta (45).

Barcelona je trenutačno na drugom mjestu Primere sa četiri boda manje od Real Madrida, koji će vrlo vjerojatno postati novi prvak s obzirom na to da mu u preostala dva kola trebaju samo dva boda za matematičku potvrdu titule.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider