Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Visok je 195 cm

VIDEO Sin Donalda Trumpa je sjajan nogometaš i zovu ga "novi Peter Crouch", može igrati i za Sloveniju

Barron Trump, najmlađi sin Donalda Trumpa, zbog majke Melanije može igrati za mlađe uzraste slovenske reprezentacije i uopće nije loš.

Barron, Donald i Melania Trump (Foto: Afp)

Sin Donalda Trumpa dobio je nadimak "novi Peter Crouch“ nakon što su snimke talentiranog Barrona kako igra nogomet postale viralne na društvenim mrežama.

Njegov visoki sin prikazao je na snimci sjajan osjećaj za igru i uspoređuju ga s ikonom Premier lige. Najmlađi sin bivšeg američkog predsjednika sjajno koristi svoju netipičnu visinu za dječaka od 14 godina, a sam Peter Crouch bio bi ponosan da to vidi.

Ova je snimka postala viralna 2020. godine dok je igrao koa napadač u jednoj utakmici mlađih uzrasta. Danas Trump mlađi ima 16 godina i visok je 195 centimetara i igra središnju špicu, kažu da je tip igrača s kakvim brza, niska krila obožavaju igrati.

Navija za Arsenal

Komentatori na društvenim mrežama uspoređuju ga s Crouchem, ali i Weighorstom te Giroudom. Mladi Barron vjerojatno najviše voli ovog zadnjeg jer je svojedobno viđen izvan Bijele kuće kako nosi Arsenalov dres.

Njegov otac ipak kaže kako bi ga radije gledao kao zvijezdu američkog nogometa, međutim vidjet ćemo što na sve ima za reći majka Melanija, na račun koje bi mogao zaigrati i za slovensku reprezentaciju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider