Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Što će biti s Portugalcem?

Barca vraća odbjelog sina: Davno je otišao, a sad ga Koeman vidi kao pravo pojačanje

Malo se slegla prašina oko Lionela Messija pa se u Barceloni mogu koncentrirati na neke druge stvari.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Među onim igračima koje bi Ronald Koeman htio dovesti u Barcelonu već u ovom prijelaznom roku jest i Hector Bellerin.

Katalonski Sport, koji pomno prati zbivanja u Barci, objavio je kako je održan sastanak s Arsenalom na temu možebitnog transfera Bellerina.

Ustvari, možda je preciznije reći povratka u Barcelonu jer ovaj 25-godišnji Španjolac još se 2011. preselio s Camp Noua na Emirates, u omladinski pogon Arsenala. U sjeverni London doveo ga je Arsene Wenger, pod čijom je paskom Bellerin i zagazio u seniorski nogomet.

Ukupno je u dresu Topnika u 205 nastupa u svim natjecanjima postigao osam pogodaka i upisao 25 asistencija.

U cijeloj ovoj priči glede interesa Barce za Bellerinom ostaje pitanje što će biti s Nelsonom Semedom, portugalskim reprezentativcem koji se u protekle dvije godine isprofilirao kao prvo rješenje na poziciji desnog beka.

Novinar Albert Roge, koji je aktualizirao zanimanje Barcelone za Bellerina, tvrdi da će Katalonci prvo pokušati prodati Semeda za adekvatan iznos i onda ponuditi Arsenalu između 20 i 25 milijuna eura.

No uzimajući u obzir Bellerinove godine (tek mu je 25) i činjenicu da ga ugovor s Topnicima veže još tri godine, onda je teško zamisliti da bi Englezi pristali na tako malenu odštetu...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider