Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Nogomet
kako je ovo moguće?

VIDEO Barcelona teško oštećena: Bijesna Katalonija traži odgovore!

Barcelona nije uspjela slaviti u sklopu 20. kola domaćeg prvenstva, a velike zasluge za to idu sucima utakmice...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U sklopu 20. kola španjolske Primere Barcelona je na gostovanju kod Betisa kiksala odigravši tek 1:1. Igrači Luisa Enriquea ponajviše su si sami krivi za ovaj rezultat, no treba itekako izdvojiti da je sudac jako oštetio katalonski sastav u 76. minuti utakmice.

Betis je taman poveo preko Alexa Alegria u 75. minuti, Barca je krenula po brzo izjednačenje, Aleix Vidal je ubacio prizemnu loptu s desne strane, Jordi Alba je uklizao i poslao ju prema golu gdje ju je branič Betis klizećim startom izbio. Sve se odigralo pri velikoj brzini, međutim lopta je za barem pola metra cijelim obujmom prešla gol liniju i sudac je to morao vidjeti!

Nevjerojatan propust sudaca natjerao je trenera Barcelone Luisa Enriquea na komentar kako bi se sucima trebala pružiti pomoć tehnologije.

"Vidio sam fotografiju i smatram kako bi suci trebali dobiti pomoć tehnologije", rekao je Luis Enrique, a s njim se složio i direktor kluba Javier Bordas.

"Moramo naglasiti kako je u današnjem nogometu pomoć tehnologije nužna. Danas smo zabili dva gola, a samo nam se jedan priznao", kazao je Bordas naglasivši kako u Engleskoj, Italiji, Njemačkoj i Francuskoj već postoji tehnologija koja sucima pomaže u situacijama kada treba procijeniti je li lopta prešla gol-liniju ili ne.

Stoga gotovo nevjerojatno zvuči objašnjenje predsjednika La Lige Javiera Tebasa kako je za Španjolsku uvođenje tehnologije na gol-liniji preskupo.

Luis Suarez uspio je u konačnici zabiti pogodak za izjednačenje, međutim slaba je to utjeha ako Real Madrid večeras pobijedi Real Sociedad i pobjegne na velika četiri boda razlike uz utakmicu manje.

Ukoliko Barcelona za bod ili dva izgubi naslov prvaka zasigurno će se u Kataloniji prvo prisjetiti ove situacije...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider