Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
NESVAKIDAŠNJI POTEZ

Barcelona šokirala navijače, na prednji dio dresa stavlja logo mnogima omražene glazbene zvijezde

Slijedom sponzorske suradnje s platformom Spotify Barcelona će na svoje dresove staviti logo glazbene superzvijezde, Drakea.

Sergi Roberto, Raphinha i Ousmane Dembele (Foto: Afp)

Nije tajna kako navijači Barcelone ove sezone ne mogu biti potpuno zadovoljni. Dovedena su velika pojačanja i najavljivan je povratak na europski vrh, ali umjesto toga Barcelona će gotovo sigurno proljeće dočekati u Europskoj ligi, kao utješnoj nagradi nakon ispadanja iz Lige prvaka. 

S druge strane, u La Ligi trenutačno izgledaju sjajno te drže prvo mjesto s 22 od moguća 24 boda te s gol-razlikom 20:1. 

Drake dolazi na dres Barcelone

I upravo na terenima La Lige napravit će nešto što se velikom broju njihovih navijača neće svidjeti. Naime, povodom toga što je Drake postao prvi čovjek s 50 milijardi emitiranja vlastitih pjesama putem platforme Spotify, postat će i prvi glazbenik čiji će se logo naći na dresu Barcelone. 

Kao što možemo vidjeti u službenoj klupskoj objavi, na prednjem dijelu naći će se njegov službeni logotip, a na poleđini će biti njegovo ime i broj 50.

Srećom po fanove, igrači ga neće nositi tijekom utakmice, nego na zagrijavanju prije idućeg susreta La lige. No, svejedno velik broj navijača nije sretan ovakvim potezom svojega kluba.

Najveća zvijezda na svijetu s gomilom "hejtera"

Iako je Drake trenutačno možda i najveća glazbena zvijezda na svijetu, to sa sobom povlači i veliki broj "hejtera", kojih ovaj 35-godišnji Kanađanin ima u velikom broju, pa zbog toga ne čudi velik broj negativnih komentara.

Jedan dio spomenutih dolazi od činjenice da im se ne sviđa njegova glazba ili javni imidž, dok drugima smeta njegovo konstantno "petljanje" u sport, ali i bahate sportske oklade u velikim iznosima, kakvima se redovito hvali putem društvenih mreža.

No, nitko mu ne može osporiti da je itekako uspješan te automatski time i velik, slijedom toga, naravno, i ludo bogat, a njegovo ime i službeni logotip na dresu jednog od najvećih svjetskih klubova svakako tome idu u prilog.


 

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider