Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U ponoć u Parizu

Presudni sastanak: PSG izvijesio cijenu za Neymara, Barca mora odlučiti, Real čeka

Teško je voditi broj poglavlja koji je napisan o Neymaru ovog ljeta, ali čini se kako bi uskoro mogli dobiti kraj sapunice.

Neymar (Foto: AFP) (Foto: Afp)

PSG se želi riješiti nezadovoljnog Neymara i izgleda da bi mogao pregovarati s Barcelonom. Prema Le Parisienu, francuski prvak je postavio ponudu katalonskom klubu, ističući kako će prihvatiti 100 milijuna eura, Nelsona Semeda i Ousmanea Dembelea za brazilsku zvijezdu.

U međuvremenu, RAC1 otkriva da će se klubovi ponovno sastati u utorak u ponoć. Očekuje se da bi trebalo doći do konačne rasprave i Barceloninog odgovora na ponudu, dok Real Madrid čeka rasplet situacije.

U pregovorima bi trebali sudjelovati Oscar Grau, Eric Abidal i Javier Bordas, a Josep Bartomeu se ovog tjedna već susreo sa svojim ljudima i, kako sada stvari stoje, Barcelona samo želi posudbu za ovu sezonu s opcijom plaćanja 170 milijuna eura iduće godine.

Luka Modrić i Neymar (Foto: AFP) Real spreman iskrcati enormnu svotu: Evo što sve nudi za Neymara! divider

PSG vrednuje Neymara između 250 i 300 milijuna eura, a vjeruje da je kombinirana vrijednost dva igrača koja želi negdje između 150 i 200 milijuna eura. Doduše, Dembele i Semedo nemaju namjeru napustiti Camp Nou, usprkos tome što je Barca vjerojatno izgubila strpljenje s Francuzom.

Treba spomenuti i kako je Semedo nedodirljiv pod Ernestom Valverdeom, koji bi u slučaju njegovog odlaska trebao pronaći zamjenu na desnom beku.

Bilo je puno preokreta kako bi se došlo do ove točke, ali čini se da bi se događaji u utorak mogli pokazati presudnima za završetak ove priče.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider