Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Želja nekoliko velikana

Dramatični zaokret: Barca otela PSG-u velikog talenta koji je već bio na liječničkom u Parizu

Kako tvrdi ESPN, Barcelona je potpisala mladog engleskog napadača Louieja Barryja iz West Bromwich Albiona.

Louie Barry (Screenshot WBA)

Barcelona je uspjela pobijediti neke od najvećih europskih klubova u dovođenju velike nade engleskog nogometa, 16-godišnjeg Louieja Barryja.

ESPN tvrdi kako je Barca pobijedila PSG oko potpisivanja iznimnog talenta iz Engleske kojeg su naganjali mnogi europski klubovi, uključujući i Bayern München, Manchester United i Juventus.

Navodi se kako je PSG pretrpio veliki udarac, jer je tinejdžeru ponudio veći financijski paket. Međutim, Barry se odlučio priključiti Barceloni zbog njezine vizije. O kakvoj se drami radilo dovoljno govori da je Barry u Parizu na liječničkom pregledu prije nego što je promijenio svoje mišljenje te u subotu potpisao dugogodišnji ugovor s Barcelonom.

Istina da bi zaradio puno više u Francuskoj, ali sportski plan Barce koji su predstavili Jose Mari Bakero i Guillermo Amor uvjerili su ga da se predomisli u posljednjem trenutku.

16-godišnji Englez je prošli tjedan odbio ponudu da ostane u West Bromwichu, koji mu je nudio trogodišnji ugovor. No, Barry je odlučio otići iz kluba i prije nego što je ostvario ijedan seniorski nastup za WBA.

Također, potvrđeno je da će Barcelona platiti West Bromwich Albionu samo 235 tisuća funti za talentiranog tinejdžera.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider