Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vječno je ozlijeđen

Tek se vratio, a već bi mogao završiti na tribini: Barcelona postavila oštar ultimatum problematičnoj zvijezdi

Francuski nogometaš vratio se nakon ozljede zbog koje je bio van terena više od 120 dana.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Otkako je stigao u Barcelonu za 105 milijuna eura, Ousmane Dembele postao je najpoznatiji kao vječno ozlijeđena zvijezda koja ima problema s manjkom discipline, ali i videoigricama.

Noćima je znao igrati videoigrice do kasnih sati, zbog čega je često kasnio na jutarnje treninge i slabije radio. Među navijačima je postao je meta izrugivanja, ali čelnici katalonskog kluba žele ga zadržati.

Prije nekoliko tjedana poslali su mu posljednju ponudu za produženje ugovora na koju još uvijek nisu dobili dogovor. Javna je tajna kako ga već godinu dana prati Manchester United koji bi ga vrlo rado volio vidjeti u svojim redovima.

Naravno, oni nisu jedini, spominju se još Juventus, Chelsea i Liverpool, ali čini se da United ima najveću financijsku moć što bi moglo biti presudno u ovom slučaju. Barcelona mu ne može ponuditi bogatiji ugovor, svjesni su da je vremena sve manje i manje, tako da su mu postavili oštar ultimatum.

gol expired Pogledajte vrhunsku obranu argentinskog vratara koji je trenirao s Hajdukom: Luis Suarez nije mogao vjerovati divider

Ili će produžiti ugovor do kraja listopada ili će ostatak sezone provesti na tribini, a to bi mogao biti ogroman udarac za njega. Sjediti godinu dana na tribini, bez utakmice i Svjetskim prvenstvom iza ugla, to bi mogao biti veliki problem za njega, budući klub, ali i reprezentaciju.

Tako da više nema odugovlačenja, Katalonci očekuju što raniji odgovor.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider