Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ode barca...

Barcelona blizu novog rekorda: Nezaustavljivi Messi na poseban način slavio gol

Barcelona je s 2:0 slavila u domaćem susretu protiv Athletic Bilbaa.

Lionel Messi i Phillipe Coutinho (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Barcelona je nakon uvjerljive pobjede protiv Chelseaja u Ligi prvaka u furioznom ritmu nastavila i u španjolskom prvenstvu. Konačnih 2:0 u pobjedi protiv Athletic Bilbaa na Camp Nouu postavljeno je u prvih 45 minuta koje je domaća momčad odigrala u velikom stilu.

Paco Alcacer doveo je Barcu u vodstvo već u 8. minuti nakon asistencije Jordija Albe, a Lionel Messi postavio je konačan rezultat u 30. minuti na asistenciju Dembelea. Messi je na zanimljiv način proslavio pogodak tako što je - zaplesao. Bila je to njegova šesta utakmica u nizu na kojoj je postigao pogodak.

Golovi Barcelona - Athletic 2:0

Lijepa igra u prvom dijelu pretvorila se u nešto uspavaniju utakmicu u nastavku, no domaćin je odigrao koliko mu je bilo potrebno. Barcelona je novom utakmicom bez poraza stigla na korak do rušenja starog rekorda. U sezoni 1979/1980 Real Sociedad je imao niz od 38 utakmica u prvenstvu bez poraza. Barca je trenutno na brojci 36, a sljedeću utakmicu igra u gostima kod Seville 31. ožujka.

Slijedi posljednja stanka u prvenstvu zbog reprezentativne pauze na koju Barcelona odlazi s 11 bodova prednosti ispred Atletico Madrida koji je doživio šokantan preokret i poraz kod Villarreala (2:1)
 

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider