Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Moraju nešto napraviti

Barcelona će na zimu imati novca i kreće u shopping: Katalonci su naciljali dva velika pojačanja, Dinamo trlja ruke

Barcelona je loše krenula u novu sezonu i čini se da će nazimu pokušati dovesti pojačanja…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dok s nestrpljenjem iščekuju povratak na teren ozlijeđenih Dembelea i Agüera te da Ansu Fati konačno bude spreman za najveće napore, Katalonci nastavljaju kopati po tržištu nogu s idejom kupovine još barem jednog napadača u zimskom prijelaznom roku.

Rezultati su takvi da moraju nešto napraviti kako bi pokušali spasiti sezonu.

Ljetos su Messi i Griezmann napustili Camp Nou, a Luuk de Jong ne spada u red nekih velikih pojačanja, dok Depayu šepa realizacija, pa Barcelonin sportski sektor katalonskog kluba aktivno radi na dovođenju ofenzivnih igrača. Navodno će biti dovoljno novca za kupovinu jednog ili čak dvojice viđenijih igrača.

Olmo i Sterling na meti Barcelone

Leipzigov Dani Olmo opcija je koja se spominje već duže vrijeme na Camp Nouu, a prije nekoliko dana dodan mu je i napadač Manchester Cityja Raheem Sterling.

Katalonski mediji raspisali su se o toj mogućnosti.

Olmo je ljetos bio na meti Barce, navodno je transfer bio u igri do posljednjeg trenutka, no ipak se nije realizirao jer su financijski zahtjevi njemačkog kluba bili nedostižni za Barcu. Nijemci su tražili 75 milijuna eura.

Dinamo trlja ruke

Bivši igrač zagrebačkog Dinama još uvijek je meta Katalonaca za zimski ili možda ljetni prijelazni rok. Ako se dogodi transfer, Dinamo će dodatno zaraditi na Olmu. Nagađa se da bi to moglo biti 20 posto od svote koja će ostati kada se odbije 18,5 milijuna eura, koliko je Dinamo dobio za transfer u Leipzig. 

Prije nekoliko dana pojavila se informacija da bi Barca mogla krenuti po Sterlinga. I ljetos je Barca mjerkala napadača Građana, ali financijska situacija je bila takva da to nije bilo realno. Nazimu će navodno biti dovoljno novca za realizaciju transfera. To ćemo još vidjeti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider