Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Iako se ponudio klubu

Barcelona je nedavno za njega nudila 50 milijuna eura, a sada ga ne želi ni besplatno

Veznjak Chelseaja Willian obavijestio je Franka Lamparda kako nakon isteka ugovora nema namjeru ostati u klubu, a među glavnim kandidatima za njegov potpis brzo se počela spominjati Barcelona.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Očekuje se da će Willian ovo ljeto napustiti Stamford Bridge u besplatnom transferu. 31-godišnjaku istječe ugovor za nekoliko mjeseci, a nakon sedam godina u klubu očito je odlučio da je vrijeme za promjenu.

Barceloni se tako otvorila dobra prilika za potpis igrača za kojeg je u siječnju 2019. navodno nudila 50 milijuna eura i s kojim je imala postignut dogovor na ljeto 2018. Čak se i sam Willian ponudio predstavnicima s Camp Noua.

Doduše, kako prenose katalonski mediji, lako je moguće da od toga ne bude ništa. Iako se vjeruje da bi Willian i dalje mogao biti dobra opcija za Barcelonu zbog svoje napadačke svestranosti, pregleda igre, impresivne brzine i preciznog udarca iz daljine, klub ne želi udovoljiti njegovim zahtjevima.

Međutim, u ovom trenutku Španjolci pišu da je bliže Tottenhamu ili PSG-u jer je brazilski veznjak od Barcelone zatražio trogodišnji ugovor i ogromnu plaću, na što katalonski klub u ovom trenutku ne pristaje i teško da hoće.

Willian je ove sezone upisao sedam golova i šest asistencija u 37 utakmica za Chelsea. Willianova cijena na Transfermarktu iznosi 28 milijuna eura, ali jasno je da će potpisati za nekoga kao slobodan igrač.

''Izgradio sam nešto fantastično u Chelseaju, ali malo je vjerojatno da ću produljiti ugovor. Chelsea mi nudi dvogodišnji ugovor, a ja sam tražio na tri godine i tu je sve završilo. Više nije bilo razgovora ni pregovora. Chelsea je rekao da je ponuda na tri godine nemoguća, pa je u ovom trenutku daljnja suradnja malo vjerojatna'', rekao je nedavno Brazilac.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider