Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Slaže se nova ekipa

Barcelonino novo normalno: Bez odštete doveli dva igrača Cityja, najavljuju se još dva velika pojačanja

Pritisnuti velikim dugovanjima, u Barceloni su svjesni da nekog velikog prostora za plaćanje odšteta nema, pa su se okrenuli ovakvim transfer-aranžmanima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Španjolski nogometaš Eric Garcia vraća se u Barcelonu. Naime, katalonski klub na svom je Twitteru objavio da je s 20-godišnjim obrambenim igračem potpisao ugovor za sljedećih pet sezona. 

Bivši nogometaš engleskog prvaka Manchester Cityja, koji je karijeru započeo u mlađim momčadima Barcelone prije odlaska na Otok 2017. godine, pridružio se katalonskom klubu kao slobodni igrač. 

Ugovor, koji traje do kraja sezone 2025./2026., također ima klauzulu o otkupu vrijednu čak 400 milijuna eura.

Jučer je Barcelona objavila da je potpisala ugovor s još jednim igračem Manchester Cityja Sergiom Aguerom, a kako pišu mediji koji intenzivno prate zbivanja u redovima Katalonaca, uskoro bi po istom principu na Camp Nou trebala sletjeti još dva pojačanja.

A sad po nizozemski duo

Nizozemski reprezentativci Georginio Wijnaldum i Memphis Depay broje svoje posljednje dane ugovora koje imaju s Liverpoolom i Lyonom. Obojica su svojim aktualnim poslodavcima jasno poručila kako žele promijeniti sredinu, a prvi pick im je upravo Barca, koja je već iskazala interes i stupila u pregovore.

Pritisnuti velikim dugovanjima, u Barceloni su svjesni da nekog velikog prostora za plaćanje odšteta nema, pa su se okrenuli transfer-aranžmanima u kojima ne moraju iskrcati desetke milijuna eura kao što je to bio slučaj prethodnih godina. Na taj način doveli su Garciju i Aguera, a pokušat će i finiširati posao s Wijnaldumom i Depayom.

Još ako im novi stari predsjednik Joan Laporta uspije nagovoriti Lionela Messija na ostanak, ponovno bismo na Camp Nouu mogli gledati momčad konkurentnu za najviše ciljeve.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider