Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
potvrda uskoro

Ugledni ESPN tvrdi: "Barcelona je kupila zamjenu za Neymara"

Katalonski div nije dugo tugovao za Neymarom, već je brzinski pronašao njegovu zamjenu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ako je za vjerovati ESPN-u Barcelona i Liverpool dogovorili su odštetu za Philippea Coutinha, te je objava transfera udaljena svega nekoliko sati.

Prodajom Neymara u PSG nastala je velika "rupa" na lijevoj strani napada katalonskog giganta. S 222 milijuna eura u džepu Barcelona će sigurno dovesti zamjenu za brazilsku zvijedu, a prvi na listu želja je njegov sunarodnjak iz Liverpoola Coutinho.

Iako menadžer Redsa Jürgen Klopp odgovorno tvrdi da njegov ponajbolji igrač ne ide nigdje ovoga ljeta, ESPN odgovorno tvrdi da je neimenovani izvor blizak cijeloj situaciji potvrdio da je dogovor između klubova postignut.

"Barcelona je postigla dogovor s Liverpoolom vezano za transfer Coutinha. Početna cijena koju će Barcelona platiti je 90 milijuna eura, a ona bi mogla narasti i do 120 milijuna uz sve dogovorene bonuse", prenosi ESPN.

Izaslanstvo Barcelone navodno je u ovim trenucima u Liverpoolu, te dogovara posljednje detalje transfera, kao i detalje ugovora s igračem. Sve je, kako tvrdi spomenuti izvor, udaljeno nekoliko sati od same potvrde.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider