Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
eden se već obećao madridu?

Barcelona kvari posao Realu: Chelseaju nudi novac i svoju zvijezdu za Hazarda?

Puno je špekulacija oko toga gdje će Eden Hazard nastaviti svoju karijeru.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Svjetsko prvenstvo je završeno, klupska sezona sve je bliže, a klubovi koji to namjeravaju moraju brže bolje povući svoje poteze na transfer tržištu. Među njima je i Barcelona, koja navodno namjerava pokvariti planove Real Madridu i oteti mu belgijsku zvijezdu Edena Hazarda. Krilni igrač Chelseaja želi napustiti London, a njegova iduća destinacija je gotovo sigurno Španjolska.

Barcelona prema pisanju medija u Engleskoj, ali i Španjolskoj, namjerava Chelseaju ponuditi novac i Ousmanea Dembelea u zamjenu za Hazarda. O koliko se novca radi teško je reći, ali sudeći prema tome da je Hazard vrlo "vruća" roba ovog ljeta, iznos sigurno neće biti mali.

Podsjetimo, Dembele je tek prošlog ljeta stigao na Nou Camp i to kao zamjena za Neymara. Međutim, prva ga je pogodila teška ozljeda, a nakon što se vratio nije se uspio dokazati da je bio vrijedan 145 milijuna eura, koliko je Barcelona sveukupno platila za njegove usluge.

Treba isto tako napomenuti da Hazard navodno ima i usmeni dogovor s Realom, ali to su samo špekulacije koje dolaze iz Španjolske i Engleske. Teško je u ovom trenutku reći što je istina, a što napuhavanje stvari, no sigurno je to da Hazard ovog ljeta vjerojatno napušta London.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider