Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Velika razmjena igrača

Rakitić korača prema engleskom velikanu: Barcelona želi buntovnog talenta i nudi trampu

Barcelona želi mladog francuskog veznjaka u redovima Arsenala Mattea Guendouzija…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Čini se da se tržište zakotrljalo, transferne spekulacije u punom su jeku. 

Pozivajući se na dobro obaviještene izvore, francuski Foot Mercato piše da je Barcelona ponudila Arsenalu Ivana Rakitića i Artura Vidala u zamjenu za Mattea Guendouzija, 21-godišnjeg francuskog veznjaka koji već tjednima trenira odvojeno od prvog sastava i vjeruje se da će biti prodan.

gol expired Luka Modrić stigao u svoj Zadar, sad vidimo zašto još uvijek igra na najvišoj razini divider

Guendouzi se odbio ispričati za neprimjereno ponašanje koje je iskazao na utakmici s Brightonom sredinom lipnja, ali i za neke disciplinske prekršaje koji su se nakupili posljednjih mjeseci. Zbog toga nije bio u kadru u sljedećih osam Arsenalovih utakmica. Guendouzi ima ugovor do ljeta 2022., no vjeruje se da će ga Topnici uskoro prodati. Na Transfermartku je procijenjen na 40 milijuna eura.

Čini se da je Barcelona jako zainteresirana. Predsjednik Barcelone Josep Maria Bartomeu javno je obznanio da Katalonci nemaju previše keša i da nove igrače mogu dovesti jedino ako klubovi s kojima će poslovati pristanu na razmjene.

gol expired Srpski nogometaš slavio trofej pjevajući veliki hit hrvatske grupe uz koji inače slave Hrvati divider

Barca za mladog Francuza nudi Arsenalu dvije kombinacije: Rakitića i Vidala ili Philippea Coutinha, plus da im Arsenal isplati pedesetak milijuna eura keša. Za Guendouzija je bio zainteresiran i milanski Inter, no Talijani su navodno prepustili Francuza Barceloni. To bi moglo značiti da su pri kraju pregovori oko Lautara Martineza. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider