Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
policija spriječila okršaje

Bad Blue Boysi stigli u Šibenik na utakmicu Hajduka pa završili u pritvoru

Policija je u Šibeniku spriječila mogući okršaj BBB-a i Funcuta s Torcidom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon posljednjih događaja u odnosima BBB-a i Torcide, policija je s pravom bila na oprezu uoči Kup utakmice između Šibenika i Hajduka na Šubićevcu.

Naime, u Šibenik je na utakmicu doputovao i određeni broj pripadnika Bad Blue Boysa, a njih 22-ica završila su u pritvoru. Policija je zadržala i dvojicu pripadnika Torcide i jednog Funcuta.

''Prema do sada provedenim policijskim izvidima, njih deset, od kojih sedam pripadnika Bad Blue Boysa i dva pripadnika navijačke skupine Torcida te jedan pripadnik navijačke skupine Funcuti, će uz Optužni prijedlog biti privedeni Prekršajnom sudu u Šibeniku, zbog prekršaja iz članka 4 Zakona o sprečavanju nereda na športskim natjecanjima'', priopćila je glasnogovornica šibenske policije Marica Kosor za ŠibenikIN uz napomenu da kroz dan nije zabilježen niti jedan izgred navijača.

Policija je očito pravovremenom reakcijom spriječila novi okršaj huligana iz redova BBB-a i Torcide. Podsjetimo, nakon nedavnog okršaja na autocesti uslijedio je i odgovor u Zagrebu, divljanje u Karlovcu te potom premlaćivanje pojedinaca kod zagrebačke Nacionalno-sveučilišne knjižnice.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider