Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
OGLASIO SE OTAC

Bad Blue Boysi napali dječaka (9) u dresu Marka Livaje u Zagrebu

Na Maksimiru večeras igraju Dinamo i Hajduk, a večer prije derbija jedan dječak je napadnut zbog dresa Marka Livaje.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Večeras od 20:00 igra se najveći hrvatski derbi, onaj između Dinama i Hajduka. Večer uoči derbija navijači Modrih navodno su napali 9-godišnjeg dječaka u Zagrebu jer je nosio dres Marka Livaje.

Dječak je hodao gradom u društvu brata i nećaka, a u jednom trenutku je naišao na skupinu Bad Blue Boysa koji su mu skinuli dres i rasplakali ga.

Otac dječaka, inače navijač Dinama, nije mogao vjerovati što mu se dogodilo sinu u njegovom gradu. Ponosan je na činjenicu da on navija za Dinamo, a sin za Hajduk.

gol expired VIDEO Dinamo slomio Hajduk golovima u ludoj sudačkoj nadoknadi! divider

"U jednom trenutku pored njih se pod ručnom zaustavio automobil iz kojeg su izašla četiri mladića i došetali do mog nećaka i dvojice sinova da bi im potom počeli prijetiti i agresivno govoriti da 'koji k..ac imaju šetati u Hajdukovom dresu u Zagrebu'', rekao je otac dječaka za Večernji.

"Zar nije lijepo da sam ja navijač Dinama, a moj sin hajdukovac? Gnjusno je ovo što se dogodilo. Strašno. Proživio sam šok kad mi je obitelj javila... Nisam mogao vjerovati da će netko u mom gradu napasti dijete i da se moram brinuti za sigurnost zbog stvari poput nogometa. Mislio sam da smo kao društvo to nadišli", dodao je otac napadnutog dječaka.

Policija se zasad nije oglasila oko ovog slučaja, kao ni klubovi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider