Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ispričali su se

Austrijski nogometaši hrvatskog porijekla kažnjeni zbog napada na džamiju

Dvojac je snimljen kako baca boce na džamiju u Kiseljaku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Austrijski nogometaši hrvatskog porijekla Dejan Ljubičić i Daniel Sudar 2017. su bili na odmoru u Bosni i Hercegovini i napravili skandal o kojem se dugo pričalo.

Spomenuti dvojac napao je džamiju u Kiseljaku, izašli su iz automobila i bocama gađali džamiju. Kamere su sve snimile i saznali su kaznu. Općinski sud kaznio ih je s deset dana zatvora ili moraju platiti tisuću konvertibilnih maraka svaki, a to je oko četiri tisuće kuna, pa će tako izbjeći zatvor, prenosi portal SportSport.ba.

Ljubičić je ovog ljeta potpisao za Köln, a vrijedi tri milijuna eura. Nedavno je pozvan i u reprezentaciju Austrije. Sudar je niželigaški igrač, a zadnju je sezonu proveo u Zlatiboru iz Srbije.

''Želim se ispričati svima ovdje. Razgovarao sam ovdje s dobrim ljudima. Ono što sam učinio, to se više neće ponoviti. Ja nisam takav karakter. Ispričavam se svima muslimanske vjere, sigurno ću imati kontakt sa ovim ljudima'', rekao je Ljubičić za N1.

''Ja se ispričavam. Sram me ovoga što sam napravio. Ispričavam se prijateljima muslimanima, svojoj obitelji. Oprostite'', dodao je Sudar.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider