Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mnogi bez karte?

Austrijska policija spremna za BBB-e: Očekuju korteo, angažirali helikopter, stadion je rasprodan

Spektakl se sprema na utakmici Salzburg – Dinamo u 3. kolu Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nova invazija Dinamovih navijača sprema se danas u Ligi prvaka. Nakon što je više od četiri tisuće navijača pratilo Modre u Milanu, u Salzburgu ih se očekuje još više unatoč manjem broju karata koji je hrvatski klub dobio za svoje navijače.

Stadion za utakmicu Salzburg - Dinamo je rasprodan, a kapacitet mu je zbog sigurnosti nešto smanjen, pa se očekuje oko 29 tisuća gledatelja na Red Bull Areni, dakle oko 700 manje nego protiv Milana.

U sektoru za gostujuće navijače naći će se 1500 Bad Blue Boysa, no Dinamovih navijača trebalo bi biti i na ostalim sektorima.

Utakmica je označena kao ona visokog rizika.

Stadion rasprodan, tražit će se karta više

Austrijska je policija pak objavila kako ne smatra da će puno gostujućih navijača biti i na ostalim tribinama te to ne vidi kao moguću opasnost. Također, ne očekuju dolazak navijača bez ulaznice unatoč najavama iz Hrvatske kako bi moglo biti puno onih koji će karte tražiti ispred stadiona.

Hrvati koji žive u Salzburgu i tom dijelu Austrije vjerojatno su se već pobrinuli za ulaznice, tako je bilo svaki put kad bi Modri gostovali u tom gradu.

Austrijska policija najavila je kako je spremna za dolazak gostujućih navijača. Očekuju kako će zajedno u korteu doći na stadion iz centra grada, zbog čega je već najavljen zastoj u prometu na putevima prema Red Bull Areni.

Najavili su da će navijače pratiti iz helikoptera te da će njihovi djelatnici biti i u civilu, a angažirana je i jedinica sa psima.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider