Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Oštar start na Šimi

Atletico srušio Betis u Sevilli: Felix briljirao, Vrsaljko sve zabrinuo

Atletico je pobijedio Betis 3:1 u Sevilli u 27. kolu La Lige...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Atletico Madrida pobijedili su na gostovanju u Sevilli ekipu Betisa s 3-1 u derbiju 27. kola španjolske Primere i tako došli do četvrtog mjesta. 

Portugalac Joao Felix je već u drugoj minuti doveo goste u vodstvo, a gol za tim iz Seville je u petoj minuti nadoknade prvog dijela postigao Cristijan Tello. Svoj drugi gol na meču Felix je upisao u 61. minuti, da bi konačan rezultat u 80. postavio Francuz Thomas Lemar. Aktualni prvaci sada se nalaze na četvrtom mjestu Primere sa 48 bodova, dok je Betis pao za jedno mjesto i sada je na petoj poziciji sa 46 bodova.

Šime Vrsaljko započeo je dvoboj, ali je u 23. minuti morao izaći iz igre zbog ozljede nakon jednog oštrijeg starta. Zasad nije poznato o kakvoj se točno ozljedi radi.

Nogometaši Celte pobijedili su na svom terenu Mallorcu sa 4-3. Domaći su poveli golom Tiaga Gallarda u 13. minuti, a četiri minute kasnije izjednačio je Giovanni Alessandro Gonzalez . Denis Suarez je vratio prednost Celte u 25. minuti, ali su gosti izjednačili golom Josepha Aidoua u 49. minuti. U 61. minuti Jago Aspas je treći put doveo momčad iz Viga u vodstvo, a u 86. minuti drugi žuti karton zbog igranja rukom dobio je igrač domaćih Hugo Maljo.

Salva Sevilla je minutu kasnije izjednačio iz jedanaesterca, a do kraja susreta pobjedu Celti donio je Aspas u sedmoj minuti dodatka iz jedanaesteraca. Celta je 10. na ljestvici Primere s 35 bodova, a Mallorca 16. s 26 bodova.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider