Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dobra vijest

Atletico objavio nove detalje: Vrsaljko razvio antitijela na koronavirus prije nekoliko mjeseci!

Nakon što je Vrsaljko bio pozitivan, testirani su članovi obitelji u njegovoj kući te su bili negativni na koronavirus.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski nogometni reprezentativac Šime Vrsaljko, koji je zaražen koronavirusom, razvio je antitijela prije nekoliko mjeseci, objavio je u ponedjeljak Atletico Madrid.

"Prva momčad će se popodne vratiti na treninge bez Angela Corree, koji ostaje izoliran kod kuće i nema simptome. Šime Vrsaljko, koji se oporavlja od ozljede i vježbao je odvojeno od momčadi, također nema simptome te će odlukom liječničke službe ostati doma. Njegov slučaj, međutim, zdravstvena služba smatra riješenim, jer je razvio antitijela prije nekoliko mjeseci. Liječnici će nadgledati razvoj situacije kod obojice igrača u skladu sa zdravstvenim protokolom", navedeno je u priopćenju Atlético Madrida objavljenom u ponedjeljak.

Atletico Madrid je u ponedjeljak objavio da su koronavirusom zaraženi hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko i argentinski napadač Angel Correa. Obojica su bez simptoma i završnicu Lige prvaka pratit će iz kućne samoizolacije. Nakon što je Vrsaljko bio pozitivan, testirani su članovi obitelji u njegovoj kući te su bili negativni na koronavirus.

U nedjelju, prije polaska u Lisabon gdje će se održati završnica Lige prvaka, Atletico Madrid je objavio da su dvije osobe pozitivne na koronavirus, ali nije otkrio njihova imena. Nakon toga svi igrači i klupsko osoblje ponovno su testirani i svi su nalazi bili negativni.

Nogometaši Atletica u utorak će otputovati u Lisabon gdje će u četvrtak odigrati četvrtfinalnu utakmicu Lige prvaka protiv njemačkog RB Leipziga. Pobjednik tog dvoboja u polufinalu ide na boljeg iz susreta Atalanta - PSG.

Vrsaljko nije konkurirao za odlazak u Lisabon, jer je 21. svibnja obavio lakši operacijski zahvat na ranije ozlijeđenom koljenu, a nakon toga nije trenirao s momčadi. No, izostanak Angela Corree, najboljeg driblera Atletica, bit će veliki gubitak za momčad Diega Simeonea.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider