Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sigurno odlazi, ali...

Sukob u Atalanti potpuno eskalirao, kapetan uoči utakmice pjevao himnu Juventusa

Do sukoba, a navodno umalo i do tučnjave, između Gomeza i Gasperinija je došlo je nakon utakmice protiv Midtjyllanda u prvom kolu Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Talijanski nogometni prvoligaš Atalanta tražit će 10 milijuna eura odštete za Argentinca Papu Gomeza (32) koji zbog sukoba s trenerom Gian Pierom Gasperinijem želi u siječnju napustiti klub, objavili su talijanski mediji.

Gomez ima ugovor do lipnja 2023. godine, no nadao se da će ga klub pustiti bez odštete. Međutim, čini se kako od toga neće biti ništa.

La Gazzetta dello Sport otkriva kako je između igrača i vodstva kluba napetost na najvišoj razini i kako se čini malo vjerojatnim da će kapetan napustiti Bergamo bez odštete. Posebice nakon što je Argentinac uoči utakmice s Juventusom pjevao himnu torinskog kluba.

Milanski klubovi morat će platiti odštetu

Do sukoba, a navodno umalo i do tučnjave, između Gomeza i Gasperinija je došlo je nakon utakmice protiv Midtjyllanda u prvom kolu Lige prvaka. Trener je od svog igrača tražio da igra više po krilu što se ovom nije svidjelo. Gomez je nastavio igrati u sredini pa je u svlačionici zaiskrilo.

Talijani pišu kako su najveći interes za njegove usluge pokazali Milan i Inter.

Papu Gomez stigao je u Atalantu 2014. godine iz ukrajinskog Metalista iz Harkiva i to za 4,5 milijuna eura.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider