Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zar već?

Poznati španjolski novinar plasirao senzacionalnu informaciju: Modrić ostaje posljednji?

Njemački veznjak Toni Kroos ima ugovor s Real Madridom do ljeta 2023.

Casemiro, Toni Kroos i Luka Modrić (Foto: Afp)

Raspada li se čuveni vezni red Real Madrida? Nakon što je Casemiro ljetos napustio klub potpisavši za Manchester United, u javnost je procurila informacija da Toni Kroos neće više igrati za Kraljevski klub?

Senzacionalnu je vijest plasirao novinar madridskog lista AS Manu Sainz, koji tvrdi da postoji bojazan u redovima Kraljevskoga kluba da njemački veznjak neće produžiti ugovor, koji mu istječe na kraju ove sezone.

Iako je tek napunio 33 godine, Kroos sigurno još može odraditi koju sezonu na vrhunskom nogometnom nivou, ali čini se da mu je jednostavno dosta - nogometa. Nije se zasitio ni Reala ni Madrida, već fizičkog i psihičkog napora koji se nakupio ovih godina.

Znači li to da će Kraljevski klub sljedeće sezone ostati samo na Luki Modriću, koji je napunio 37 godina, uskoro ćemo saznati, ali, navodno, u klubu već traže potencijalnu Kroosovu zamjenu.

Srećom, ove se sezone razigrao Federico Valverde, na raspolaganju imaju Eduarda Camavingu i Aureliana Tchouamenija, a "bacili su oko" i na sjajnog člana Borussije Dortmund, Judea Bellinghama. Upravo bi on trebao biti prvo pojačanje Madriđana za narednu sezonu...

Tablica La Liga

Standings provided by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider