Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
naš majstor

Španjolci tvrde da su saznali do koje će godine Luka Modrić igrati nogomet

Luka Modrić je navodno rekao ljudima u klubu da će igrati još tri godine.

Galerija Luka Modrić Luka Modrić Luka Modrić +2 Luka Modrić

Luka Modrić ne posustaje ni u novoj sezoni. Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije zabio je sjajan gol protiv Celte u prvenstvu i očarao mnoge.

Real je igrao u gostima, no Modriću je cijeli stadion skandirao i divio se njegovoj izvedbi. Navijači Celte su se digli na noge i zapljeskali veznjaku Reala kod izlaska na klupu.

Nakon utakmice brojni svjetski mediji su hvalili Modrićevu igru pred 37. rođendan, a španjolski AS tvrdi da je Modrić otkrio ljudima u klubu koliko će još igrati nogomet.

"Mislim da mogu igrati do 40. godine. Znam da sam u najvećem klubu na svijetu, moram ići malo po malo i uživati", navodno je Modrić rekao ljudima iz Real Madrida, a AS je to saznao.

Španjolci ga usporedili s Iniestom i Xavijem

"Iniesta je s 34 godine otišao u Japan, a Xavi je s 35 igrao u arapskom svijetu. Nitko ne traje na ovoj razini toliko dugo kao Luka Modrić'', piše AS.

gol expired Vatreni konačno ulaze u popularnu FIFA 23 simulaciju: HNS potvrdio da je postignut dogovor divider

Ako je to Modrić stvarno rekao, onda je lako zaključiti kako ćemo ga možda još gledati i na Europskom prvenstvu u Njemačkoj za dvije godine, a do tada Modrić prvo kreće s Hrvatskom na Svjetsko nogometno prvenstvo u Katar.

Modrić je u dresu Reala odigrao 439 utakmica, zabio je 32 gola i dodao 73 asistencije, a ugovorom je za klub vezan do ljeta iduće godine.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider