Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
velika forma arsenala

Arsenalu pripao veliki londonski derbi: Spursi u prvom dijelu primili tri gola

Arsenal je ovu premierligašku sezonu otvorio s tri poraza u nizu i bez postignutog pogotka, a onda bolji dani za Londončane.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Arsenala slavili su u velikom sjeverno-londonskom derbiju. U ogledu 6. kola Premier lige na Emiratesu su pobijedili Tottenham 3:1.

Arsenal je kompletnu priču u ovom ogledu zaključio u prvom poluvremenu kada je postigao tri pogotka. Smith-Rowe i Saka su po jednom bili strijelci i asistenti, dok je još jedan gol zabio Aubameyang za rušenje velikog suparnika.

gol expired VIDEO Livaja majstorski riješio i Lokomotivu: Kalinić spasio Hajduk u 10. minuti produžetka divider

Sve što je Tottenham učinio do kraja utakmice jest počasni pogodak Južnokorejca Sona u 79. minuti.

Arsenal je ovu premierligašku sezonu otvorio s tri poraza u nizu i bez postignutog pogotka. No, potom su uslijedile dvije teške i minimalne 1:0 pobjede protiv Norwicha i Burnleyja te ova pobjeda protiv Tottenhama koja je dokaz izlaska Arsenala iz startne krize.

gol expired Lazio srušio Mourinhovu Romu: Igrači slavili pobjedu noseći orla divider

Računajući i pobjedu protiv Wimbledona u Liga kupu igrači Arsenala su u zadnje četiri utakmice ostvarili četiri pobjede i razliku pogodaka 8-1.

Tottenham je, pak, izgubio treću prvenstvenu utakmicu u nizu, a i prethodno su primali po tri pogotka (Crystal Palace i Chelsea po 0:3).

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider