Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
rekorderi s 13 naslova

Arsenal u polufinalu "svog" natjecanja: Ceballos golom u nadoknadi odveo Topnike do pobjede

Arsenal je rekorder Engleske po broju osvojenih FA Cupova - 13.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Arsenala plasirali su se u polufinale engleskog FA kupa nakon što su u nedjelju u četvrtfinalu u gostima dobili Sheffield United s 2:1. Pobjednički gol u sudačkoj nadoknadi zabio je Dani Ceballos (90+1).

Gosti su poveli u 25. minuti iz penala, kojeg je izborio Alexandre Lacazette, a siguran realizator bio je Nicolas Pépé. Pred sami kraj susreta Sheffield United dolazi do izjednačenja, a strijelac je bio napadač David McGoldrick u 87. minuti.

Tada se činilo da će utakmica u produžetak, ali iz jedne polukontre u sudačkoj nadoknadi Arsenal je uspio doći do pogotka preko Španjolca Danija Ceballosa.

gol expired Sjajni hrvatski napadač podigao prašinu: Potez koji je podijelio Njemačku divider

Sheffield United je tek u četvrtoj utakmici nakon korona-pauze uspio zabiti gol, a prethodno je u Premierligi izgubio od Manchester Uniteda (0:3) i Newcastlea (0:3), te je remizirao s Aston Villom (0:0).

Dan ranije Manchester United je ušao u polufinale nakon što je slavio kod Norwicha s 2:1 poslije produžetka. Gosti su se mučili protiv Norwicha, koji je zadnji u Premijerligi, a pogodak vrijedan plasmana među četiri najbolje momčadi u FA kupu zabio je stoper Harry Maguire u 118. minuti.

U preostalim četvrtfinalnim susretima u nedjelju se sastaju Leicester - Chelsea te Newcastle - Manchester City.

gol expired Katalonci ogorčeni na suđenje: Pique opet prosipa žuč, a glumata Barcelonin igrač divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider