Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sramota za ligu

Arsenal u agoniji! Snimka s treninga Fulhama pokazuje da ne mogu računati na pomoć

Arsenalova nada za prvom titulom u 20 godina tinj, a rivali se igraju.

Arteta (Foto: Afp)

Navijači Arsenala izgubili su svu nadu da će im Fulham u subotu učiniti uslugu protiv Manchester Cityja nakon što su vidjeli snimku s njihova treninga.

Arsenal i City vode utrku za naslov, s tim da su Topnici nakon posljednjeg kola ispred Cityja za jedan bod. Međutim, City ima očiglednu prednost jer su odigrali utakmicu manje od Arsenala, a ona se igra protiv njihovih gradskih rivala, Tottenhama.

Prije toga, City rano u subotu gostuje na zapadu Londona protiv Fulhama. To je za njih idealna prilika da stave Arsenalu dodatni pritisak pred njihov gostujući nastup kod Manchester Uniteda dan kasnije.

Fulham je ove sezone osvojio četiri boda protiv Arsenala, odigravši neriješeno na Emiratesu prije nego što su u prosincu pobijedili s 2:1 na svom Craven Cottageu.

No, momčad Marca Silve u posljednje je vrijeme u lošoj formi, a mnogi vjeruju da su igrači već "na plaži". Nedavni video na kojem se oni igraju zmajevima na treningu nije baš pomogao u promjeni tog mišljenja.

Raul Jimenez snimio je Williana, Rodriga Muniza i Andreasa Pereiru kako se fantastično zabavljaju - iako je Pereira kasnije objasnio da se ta aktivnost odnosi na razdoblje nakon treninga.

Ukoliko momčad Pepa Guardiole pobijedi sve svoje preostale utakmice, osvojit će rekordni četvrti naslov Premier lige u nizu.

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider