Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Alonso presudio Svecima

Arsenal srušio Newcastle golom Ozila, West Ham slavio u gostima

Arsenalu je pobjedu nad Newcastleom donio Mesut Ozil pogotkom u 23. minuti.

Mesut Ozil (Foto: AFP) (Foto: Afp)

U prvoj utakmici 18. kola engleskog prvenstva nogometaši Crystal Palacea iznenađujućom su pobjedom 3-0 na gostovanju kod Leicestera pobjegli iz zone ispadanja, dok su Arsenal i Chelsea minimalnim domaćim pobjedama zadržali korak s vodećim dvojcem iz Manchestera.

Crystal Palace su do uvjerljive pobjede odveli Benteke (19), Zaha (40) i Sako (90+4).

Arsenalu je pobjedu nad Newcastleom donio Mesut Ozil pogotkom u 23. minuti. Newcastleu je to sedmi poraz u posljednjih osam utakmicama u Premier ligi, u kojima su osvojili tek jedan bod. Posljednju pobjedu su "svrake" ostvarile još 21. listopada.

Chelsea je do tri boda protiv Southamptona došao pogotkom 18-godišnjeg braniča Marcosa Alonsa, kojemu je to već treći pogodak u ovoj sezoni.

Drugu gostujuću pobjedu ostvario je Huddersfield koji je s uvjerljivih 4-1 slavio kod Watforda. Dvostruki strijelac bio je Mooy (23, 89-11m), a po jedan pogodak za goste postigli su Kachunga (6) i Depoitre (50). Jedini strijelac za Watford bio je Doucoure (68).

West Ham je ostvario prvu gostujuću pobjedu pod vodstvom Davida Moyesa s uvjerljivih 3-0 svladavši Stoke. Noble je goste doveo u vodstvo u 19. minuti iz kaznenog udarca, a pobjedu 'čekićarima' osigurali su Arnautović (75) i Sakho (86). Obojici je za pogotke asistirao Argentinac Manuel Lanzini.

West Ham je pobjedom pobjegao iz opasne zone, a Stoke se nalazi na rubu sa 16 bodova na 17. mjestu. Vodeći je Manchester City sa 49 bodova, 11 više od Manchester Uniteda i Chelseaja.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider