Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nakon devet utakmica

Arsenal napokon prekinuo crni niz bez pobjede: Ekspresni preokret protiv West Hama

Arsenal je nakon devet utakmica bez pobjede u svim natjecanjima napokon osjetio slast pobjede.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U posljednjem susretu 16. kola engleskog nogometnog prvenstva Arsenal je na gostovanju pobijedio West Ham United sa 3;1 ostvarivši prvu pobjedu u posljednjih osam kola. U svim natjecanjima ukupno su devet utakmica bila bez pobjede.

Arsenal je dvoboj protiv West Hama dočekao s nizom od sedam kola bez pobjede. Posljednju ligašku pobjedu Topnici su ostvarili prije dva mjeseca protiv Bournemoutha, a potom upisali četiri remija i tri poraza.

Seriju su napokon prekinuli protiv gradskog suparnika, premda se nakon prvog poluvremena činilo kako će Arsenalov crni niz još potrajati.

Čekičari su poveli u 38. minuti golom Angela Ogbonne na ubačaj Pabla Fornalsa. Domaćin je držao vodstvo do 60. minute, a potom se raspao i u devet minuta primio tri gola.

gol expired Fellaini se vraća na veliku scenu: Bivši šef osobno ga nazvao, ponuda stiže već u siječnju? divider

Izjednačio je Gabriel Martinelli u 60. minuti, šest minuta kasnije Nicolas Pepe je doveo Topnike u vodstvo, a pitanje pobjednika je razriješio Pierre-Emerick Aubameyang u 69. minuti.

Za razliku od Arsenala koji je prekinuo crni niz, West Ham je upisao već peti poraz u zadnjih šest kola.

Na ljestvici vodi Liverpool sa 46 bodova, Leicester City na drugom mjestu ima 38 bodova, a treći je Manchester City sa 32 boda.

Arsenal je deveti, a West Ham na 16. mjestu.

Rezultati by SofaScore
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider