Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pokrenuli kampanju za spas

Najzabavniji transfer prijelaznog roka: Navijači velikana bijesni jer je klub otpustio maskotu, "prešla" je u drugi klub

Navijači vole svoju maskotu, ali klupski čelnici nisu imali sluha za njihove želje.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kad kriza pokuca na vrata, nitko nije siguran, pa tako ni klupske maskote.

Osjetio je to na svojoj koži - ili bolje reći, kostimu - Gunnersaurus, popularna Arsenalova maskota koja je još od 1993. zabavljala navijače prvo na kultnom Highburyju, pa na modernom Emiratesu.

Međutim, navijača više nema na tribinama, a time je i pala važnost simpatičnog zelenog dinosaura. Uprava kluba mu je stoga, kao dio rezanja troškova, uručila otkaz.

gol expired Zbog izgleda se sportašici otvaraju sva vrata, mnoge se pobunile: ''Da, umjetne grudi su mi pomogle, uložite i vi'' divider

Navijači Topnika vole svoju maskotu i nisu samo tako prihvatili tu odluku. Pokrenuta je i crowdfunding kampanja s ciljem spašavanja Gunnersaurusa, u trenutku pisanja teksta skupila je nešto manje od 10.000 funti od potrebnih 70.000.

Situaciju je za dobru šalu iskoristio i španjolski prvoligaš Sevilla. Oni su na svom Twitteru objavili fotomontažu Gunnersaurusa u njihovu dresu, predstavivši ga kao svoje novo pojačanje.

Simpatičan potez Seville naišao je na puno reakcija odobravanja. Nadajmo se da će se navijači vratiti na tribine, a s njima i Gunnersaurus.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider