Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
PET MILIJUNA FUNTI

Arsenal dogovorio prvi novosezonski transfer, stiže prvi vratar sudionika Svjetskog prvenstva

Matt Turner pojačat će konkurenciju među vratnicama Arsenala.

Matt Turner (Foto: Afp)

Među klubovima engleske Premier lige koje ćemo pozornije pratiti tijekom prijelaznog roka svakako je Arsenal. Svojevrsni oporavljenik nije se uspio vratiti u Ligu prvaka, ali svakako pokazuju obrise povratka na pravi put.

Ramsdale, Tomiyasu, Arteta i Holding Arsenal je na dobrom putu, neovisno o tome hoće li se na Emiratesu igrati Liga prvaka divider

Upravo zbog toga bit će važno odraditi dobar prijelazni rok, a na tome su već krenuli raditi. Poznato je prvo pojačanje i to između vratnica. Kako je od ranije poznato da će Bernd Leno, nezadovoljan statusom, nakon šest godina napustiti klub, tako se krenulo pronaći dobru konkurenciju Aaronu Ramsdaleu.

16 nastupa za reprezentaciju SAD-a

Reprezentativac Engleske tako će se za minutažu boriti s reprezentativcem Sjedinjenih Američkih Država, Mattom Turnerom

Ova 27-godišnji član New England Revolutiona trebao bi koštati oko pet milijuna funti, a Topnicima će se priključiti 21. lipnja, nakon što odradi još jedan nastup na vratima svog trenutnog kluba.

Turner je inače u veljači prošle godine debitirao na vratima reprezentacije, a do sada je upisao 16 nastupa te bi trebao biti prva opcija treneru Greggu Berhalteru na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Amerikanci će tamo nastupiti u skupini B uz Englesku i Iran te posljednjeg europskog predstavnika.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider