Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sin Matija ugodno iznenađen

Legendarni Arsen i dalje živi u srcima mnogih: Lijepa gesta u čast velikog umjetnika

Arsen Dedić preminuo je prije osam godina, ali njegova ostavština je bogata i golema u svakom pogledu.

Arsen Dedić (Foto: DPH Zagreb)

Prošlo je više od osam godina otkako nas je napustio Arsen Dedić, jedan od najvećih glazbenih umjetnka u našoj povijesti.

Ovaj Šibenčanin koji je većinu života proveo u Zagrebu bio je veliki navijač Hajduka, ujedno i član splitskog kluba s bazom članstva Društvo prijatelja Hajduka Zagreb.

Upravo je spomenuti DPH Zagreb odlučio, uz suglasnost Arsenove obitelji, upisati ga u park Za sva vrimena koji se nalazi podno zapadne tribine stadiona Poljud. Donirali su 1000 eura i tako pozicionirali Arsena u hajdučku vječnost.

Matija Dedić: "Arsenu bi ova gesta sigurno mnogo značila"

"Otac je kao navijač Bilih često pjevao na Bilim noćima u Zagrebu, iz svog gušta, potpuno besplatno", prisjetio se Arsenov sin Matija, priznavši:

"Drago mi je da se Društvo prijatelja Hajduka Zagreb toga sjetilo i na ovaj mu način iskazalo zahvalnost i ljubav. To što će njegovo ime biti upisano na Poljudu, zajedno s velikim imenima iz Hajdukove povijesti i imenima ostalih navijača, velika je čast i njemu bi ta gesta sigurno mnogo značila."

Iz DPH Zagreb kratko su poručili:

"Ulazimo u blagdansko razdoblje te želimo da ono i ove godine bude posebno kao što je poseban i član kojeg je navijački park upravo dobio."

Inače, park Za sva vrimena ubrzano se puni i već je zauzeto preko 70 posto mjesta. Iznos koji je potrebno platiti da bi se vaše ime i prezime našlo na jednom od elemenata koji ukomponirani tvore riječ "Hajduk" je 1000 eura, a može se uplatiti odjednom, ali i obročno, do 36 rata. Više informacija može se pronaći na službenoj stranici Našeg Hajduka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider