Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kako oni mogu?

Armada u svom pravom domu Rijekinom gazdi Miškoviću poručila da je lažov: Pogledajte poruku

Navijača skupina Armada proglasila je Damira Miškovića lažovom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vijest koja ponovo narušila odnos riječke Armade i vlasnika Rijeke Damira Miškovića bila je ona o mogućem povratku legendarnog stadiona Kantrida u prvoligaško društvo. No na njemu neće igrati njezin dugogodišnji stanovnik HNK Rijeka, već gradski susjed sa Sušaka Orijent 1919.

U HNS-u su objavili kako je Kantrida dobila licencu za odigravanje kvalifikacijske utakmice za ulazak u 1. HNL između Orijenta i Istre, a ako riječki klub prođe, bit će to pomalo čudna situacija kada im u goste na Kantridu bude dolazila – Rijeka.

Naravno, Kantrida kod većine riječkih navijača nije prežaljena nakon što je Mišković prije pet godina preselio klub na Rujevicu, koja je prema tadašnjem obećanju trebala biti samo privremeni dom i klupski kamp, no pretvorila se u novi dom kluba koji je svoj cijeli životni vijek do tada proveo na kultnom stadionu podno stijena, po čemu je poznat u svijetu.

Mišković je osim obećanja o novom stadionu koji se trebao graditi zajedno s turističkim kompleksom, preseljenje na Rujevicu pravdao nedobivanjem licence za Kantridu koja se unatoč stogodišnjoj starosti uspješno othrvala HNS-ovim uvjetima pet godina kasnije.

''Za drugoligaša licenca nije barijera,
a ti je nisi mogao dobiti za ponos Kvarnera?
D. M. lažove!''

Tako je zvučala poruka Armade upućena Miškoviću koju su razvili na tribinama najdražeg stadiona. Armada Miškoviću nikad nije oprostila odlazak s mora na Rujevicu, a sukob se prije nekoliko godina proširio zbog dolaska Igora Bišćana na klupu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider