Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Što kažete na plan?

Armada se oglasila o finalu Kupa: Evo gdje žele biti smješteni protiv Hajduka na Poljudu

Navijačka skupina HNK Rijeke uputila je proglas vezan za finale Kupa na Poljudu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski nogometni kup imat će spektakularnu završnicu na Poljudu, na kojem će u finalu igrati Rijeka i Hajduk. Riječani su službeno domaćini, pa će istrčati u dvorištu rivala u bijelim dresovima, dok će domaćini igrati u svojoj povijesnoj rezervnoj crveno-plavoj kombinaciji.

Oba kluba dobila su nešto više od šest tisuća ulaznica koje će prodavati sami, a ostatak će ići u slobodnu prodaju, u kojoj će očekivano sve preostale ulaznice pokupovati domaći navijači.

Bit će to pravi navijački spektakl, na koji će dio gostujućih navijača stići brodom u organizaciji KN Armada, koji je na društvenim mrežama uputio i proglas svim navijačima.

Naime, Rijekini će navijači na Poljudu biti smješteni na jugozapadnoj tribini, ali i polovici zapadne. Radi se o sektorima A, B, C i D. Bit će zanimljivo vidjeti gostujuće navijače na tribini koja je inače rezervirana za domaću publiku.

Svi na zapad, poručuje Armada

U Armadinu pozivu navijačima stoje upute prema kojima žele pokupovati upravo te ulaznice na zapadnoj tribini poljudskog stadiona. Postoji mogućnost da ako ne dođe do prodaje većine ulaznica, policija zbog sigurnosti pomakne navijače Rijeke više prema tribini koja je inače rezervirana za goste.

''Pozivamo sve navijače da prvo kupuju sektore C i D, u kojima ćemo formirati navijački kop. Pozicije sektora možete pronaći na fotografiji na dnu teksta. Cijena ulaznice za navedene sektore je 150kn.

Prodaja ulaznica za utakmicu finala Kupa Hrvatske počet će u srijedu 27. travnja, a radno vrijeme blagajni na zapadnom ulazu u kamp HNKR prvi tjedan prodaje ulaznica je od srijede do petka od 16 do 21 sat te u subotu od 9 do 13 sati.

Od 2. svibnja radno vrijeme blagajni bit će od ponedjeljka do petka od 16 do 21 sat, a sve eventualne promjene radnog vremena biti će objavljene na službenoj stranici HNK Rijeke'', stoji, između ostalog, u objavi Armade.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider