Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ZAPALILI LOŽU

VIDEO Sramotne scene na Poljudu: Armada bacala baklje u svečanu ložu i među navijače Hajduka

Incident na finalu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa na Poljudu između Hajduka i Rijeke.

Pred sam kraj finalnog susreta Hrvatskog nogometnog kupa između Hajduka i Rijeke na Poljudu izbio je veliki incident u kojem su sudjelovali navijači Rijeke.

Gostujući navijači bili su smješteni na zapadnoj tribini Poljuda, a u 90. minuti susreta nekoliko baklji je doletjelo iz gostujućeg sektora na svečanu ložu u kojoj su sjedili brojni visoki uzvanici.

Baklja skoro pogodila Miškovićevu suprugu

Baklje su pale taman u dio lože gdje su bili smješteni čelnici njihovog kluba pa nije jasno jesu li baklje bile namijenjene njima ili su bačene napamet. Točnije, baklja je pala tik kraj supruge Damira Miškovića, Snježane.

Nažalost, nisu stali na tome, ubrzo su baklje doletjele i među gledatelje na zapadnoj tribini na kojoj su bili i domaći navijači.

Može li Hajduk sljedeće sezone i do naslova prvaka?

Ukupno glasova:

Zbog tog incidenta utakmica je bila nakratko prekinuta. Morala je reagirati policija i potisnuti navijače Rijeke što dalje od poljudske svečane lože. 

Treba reći i kako je prilikom slavlja navijača Hajduka na terenu također jedna baklja zapaljena i bačena među navijače Hajduka koji su je potom vratili Armadi.

Srećom, velik broj policije čuvao je riječke navijače u tim trenucima i ništa se nakon toga nije dalje dogodilo.

Armada gađa navijače Hajduka, oni vraćaju

Policija potiskuje Armadu

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider