Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Nogomet
"još ne vjerujem"

Dinamo dobio veliko "pojačanje": Povratak Ademija nakon duga 22 mjeseca!

Nakon pakla suspenzije zbog dopinga i misli o podizanju ruku od svega, Arijan Ademi konačno se vratio profesionalnom nogometu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon duga 22 mjeseca suspenzije zbog pada na doping testu Arijan Ademi vratio se u prvu momčad Dinama. Suigrači su mu priredili špalir, a oko 600-tinjak navijača pozdravilo ga je gromoglasnim pljeskom i navijanje. Ekipa Nove TV bila je na prvom Ademijevom treningu nakon povratka i nakratko porazgovarala s njim.

"I dalje još ne vjerujem da sam se vratio. Kada zakoračim na travnjak onda ću vjerovati".

* Što je Ademi radio dok nije smio igrati nogomet?

"Bavio sam se raznim sportovima od tenisa, padela, kick-boxinga. Mijenjao sam sportove dok mi nije rečeno da mi je kazna smanjena i onda sam započeo s ozbiljnim treninzima da se vratim u što boljem stanju".

* Jesi li u kojem trenutku pomislio da digneš ruke od svega?

"Došlo mi je u nekoliko navrata, ali uvijek sam se sjetio da nisam ništa kriv i da imam svoj san koji želim slijediti i uspjeti u životu".

* Koliko u tebi ima ružnih osjećaja nakon svega?

"Okrenuo sam novu stranicu u svom životu. Sudbina je tako htjela i jednostavno gledam na budućnost i kako ću osvajati s Dinamom naslove", rekao je Ademi i pohvalio novog prvaka Hrvatske Rijeku.

"Rijeka je imala fenomenalnu sezonu i zasluženo je uzela naslov, no vjerujem da će se to već ove sezone primijeniti i da će se Dinamo vratiti na hrvatski tron".

* Kada navijači Dinama mogu očekivati Ademija na terenu?

"Prva utakmica u kojoj budem mogao igrati bit ću spreman".

Ademiju je tek 26 godina i pred njim je još jako puno nogometa na visokoj razini. Prvi trening odradio je u potpunosti i izgledao je, prije svega fizički, jako spreman. Pred Dinamom je gostovanje na Rujevici kod prvaka Rijeke, no Ademija ćemo u natjecateljskoj akciji vidjeti tek za dva mjeseca.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider