Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ovo ne viđamo često

Apsurd u BiH nogometu: Hajdukovac dobio žuti nakon utakmice, razlog je bizaran

Široki Brijeg je jedina neporažena momčad u BiH prvenstvu.

Marko Capan (Foto: Tom Dubravec/Cropix)

Iz BiH nogometa stiže apsurdna priča. Nakon što su svladali Sarajevo (1:0) za nastavak pobjedničkog niza i prvo mjesto na tablici, nogometaši Širokog Brijega su ostali bez važnog igrača.

Marko Capan, mladi igrač Hajduka na posudbi u BiH prvoligašu, je nakon posljednjeg sučevog zvižduka skinuo dres i dao ga dječaku koji je skupljao lopte na susretu, no lijep ljudski potez nije impresionirao glavnog suca Miloša Gigovića.

On je odlučio pokazati žuti karton mladom hajdukovcu, a kako mu je to bio ukupno treći neće moći igrati protiv Borca iz Banja Luke koji se bori za naslov prvaka. Trenutno su treća momčad lige, zaostaju četiri boda za Širokim Brijegom, ali imaju i utakmicu manje.

Marijan Budimir Marijan Budimir ne zna za poraz: U derbiju srušio velikana i preuzeo vrh ljestvice divider

Gigović je žuti karton objasnio riječima da se radi o "skidanju i bacanju dresa po završetku utakmice ispred glavnog suca", a talentirani igrač Hajduka je zbog svega teren napustio u suzama.

Dodajmo kako je Marijan Budimir, nakon povijesnog uspjeha s juniorima Hajduka u Ligi prvaka mladih, preuzeo klupu BiH prvoligaša, a s njim su na posudbu stigla i dva mlada hajdukovca - Capan i Jere Vrcić.

Standings provided by Sofascore

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider