Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
iskusni nijemac

Fabrizio Romano: Real Madrid doveo prvo veliko pojačanje! Stiže Kovačićev suigrač

Antonio Rüdiger je novi igrač Real Madrida, tako tvrdi Fabrizio Romano.

Chelsea (Foto: Afp)

Fabrizio Romano, najpoznatiji stručnjak za transfere nogometaša, objavio je veliku vijest za navijače Real Madrida.

U slavni španjolski klub stiže Antonio Rüdiger iz Chelseaja. Kako tvrdi Romano, detalji oko transfera su dogovoreni, a iskusni 30-godišnji Nijemac potpisuje do 2026. godine.

Real Madrid će službeno potvrditi ovaj transfer na kraju ove sezone, a njemački stoper se pridružuje Real Madridu na pripremama u srpnju.

 

 

Rüdigeru ugovor s Chelseajem istječe u lipnju. Nijemac je odbio sve dosadašnje pokušaje londonskih plavaca, a pretpostavlja se da je to napravio zbog toga što namjerava prijeći u Real.

Marca piše da je postignut dogovor o visini plaće, koja će iznositi devet milijuna eura godišnje.

Ugovor na 4 godine, 44 milijuna eura zarade

Budući da će Rüdiger na ljeto biti slobodan i da Real neće morati platiti odštetu, jasno je da će njemački stoper dobiti izdašan bonus samo za potpis. Spekulira se da će iznositi osam milijuna eura.

Plaća i bonus za Rüdigera neće biti jedini trošak. Pretpostavlja da će menadžerske provizije iznositi 15 milijuna eura. Na sve to Real još treba platiti porez pa se lako izračuna da će Madriđani za četiri godine investirati u Rüdigera preko stotinu milijuna eura.

Njemački reprezentativac u karijeri je igrao i za Stuttgart i Romu, a za reprezentaciju ima 50 nastupa i dva zabijena gola. Na zimu ga čeka nastup na Svjetskom prvenstvu.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider