Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
uh, to bi bio spektakl

U Barceloni maštaju o zvijezdi Madriđana: Operacija je već počela?

Bila bi to jedna od najvećih senzacija prijelaznog roka…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ovog petka u pravoj je ofenzivi sportski list Mundo Deportivo kojem je Barcelona doručak, ručak i večera. Ispalili su bombastičnu glasinu kako je Barcelona ozbiljno zagrizla za najboljeg igrača rivala iz Madrida. Navodno na ljeto žele dovesti Antoinea Griezmanna, ni više ni manje.

Zvuči nevjerojatno, no je li takva želja ostvariva? Mundo Deportivo tvrdi da jest te piše kako su na Camp Nouu od Francuza dobili pozitivne signale, što god to značilo. Ovakve se vijesti inače plasiraju uoči međusobnih dvoboja kao dio psihološkog rata za koji klubovi koriste sklone im medije. No Barca i Atletico nedavno su odigrali remi na novom stadionu u Madridu.

Isti izvor tvrdi kako je Griezmann velika želja Ernesta Valverdea. Barcin trener navodno je ''zaljubljen'' u francuskog napadača i zatražio je od čelnika da naprave sve što je moguće kako bi postigli dogovor s napadačem Atletica prije Svjetskog prvenstva na kojem će Francuska biti jedna od momčadi koje kandidiraju za naslov.

Atletico je ovog ljeta zadržao Griezmanna jer su bili kažnjeni zabranom registracija novih igrača. Dobio je veću plaću i odštetnu klauzulu koja se procjenjuje na između 100 i čak 200 milijuna eura. Barca ne misli dati 200 milijuna za igrača, a vidjet ćemo koliko će čelnici Madriđana biti zahtjevni jer kupaca će biti još.

Transfer u Manchester United propao je u zadnji čas, pisali su engleski mediji krajem kolovoza. Jose Mourinho i dalje ga obožava, United ima novac i sigurno će biti ozbiljan kandidat za dolazak Francuza.

Atletico u Ligi prvaka nakon tri utakmice ima samo dva boda u skupini s Romom i Chelseajem. Momčad Diega Simeonea odigrala je 0:0 kod azerbajdžanskog Qarabaga i čini se kako to više nije momčad na razini prošlih nekoliko sezona. Diego Costa se vraća, a odlazi li Griezmann? Novinari u Barceloni maštaju i vjerojatno nisu jedini.

A da je riječ vjerojatno samo o mašti, možda dokazuje i da Mundo Deportivo ne podrazumijeva odlazak primjerice Luisa Suareza, nego špekulira kako bi izgledao napad s Griezmannom, Dembelom, Suarezom i Messijem. Malo nam to zvuči nategnuto…
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider