Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nova epizoda u karijeri

Ante Vukušić: "Čim sam došao u Srbiju, pitali su me za dres Hajduka"

Ante Vukušić upisao je ove sezone tri nastupa u dresu Kolubare iz Lazarevca.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivši nogometaš Hajduka Ante Vukušić sve je iznenadio odabirom novog kluba. Potpisao je ovog ljeta za Kolubaru iz Lazarevca, srpskog prvoligaša koji nakon pet odigranih kola ima šest bodova na kontu.

Sinjski je napadač još uvijek bez pogotka, ali za to ima dovoljno vremena. Sezona je tek počela, a njegov dolazak u srpski nogomet izazvao je veliko zanimanje tamošnjih medija.

Tako je u velikom intervju za Mozzart Sport otkrio kako je došlo do dogovora sa srpskim klubom, ali i o brojnim narudžbama iz Srbije za dres Hajduka.

Vukušić je ostao zatečen činjenicom koliko su ljudi u Srbiji upoznati sa stanjem u hrvatskom nogometu, ali i poviješću splitskog kluba:

Giovanni Lo Celso u dresu Tottenhama Loše vijesti za Splićane: Villarreal potvrdio dolazak velikog pojačanja iz Engleske divider

"Iznenadio sam se koliko u Srbiji prate i poznaju povijest Hajduka. Pratili su utakmice i kad sam ja igrao, neki prate i sada. Čim sam došao u Lazarevac, pitali su mogu li im dati dres Hajduka. Imam li neki svoj dres", otkrio je Vukušić pa dodao:

"Obećao sam da ću donijeti u Lazarevac dresove Hajduka, dogovorit ću to sa prijateljima iz kluba", kazao je sinjski napadač pa dodao kako je već ranije mogao potpisati za Kolubaru:

"Prvi put sam stupio u kontakt s ljudima iz Kolubare kad sam bio u Italiji (Messina), ali tamo je bio raspad sistema. Dogovorili smo se, ali me nisu mogli registrirati. Kolubara se obratila i Nogometnom savezu Srbije, ali nisu uspjeli. Dogovorili smo se da ćemo ostati u kontaktu", rekao je sinjski napadač koji je par mjeseci kasnije sve dogovorio sa srpskim klubom.

Tablica Superliga

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider