Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zanimljiv detalj

FOTO Rebić uživo pratio utakmicu u Beogradu: Bio u društvu stručnjaka koji je pomogao Perišiću i Modriću

Ante Rebić je iskoristio priliku za odlazak u Beogradu na utakmicu finala ABA lige između Zvezde i Partizana.

Ante Rebić (Foto: Tom Dubravec/Cropix)

Košarkaši Crvene zvezde su novi prvaci regionalne ABA lige nakon što su u finalnoj seriji s 3-0 svladali Partizan.

Nakon dvije gostujuće pobjede, Zvezda je bila bolja i u prvom gostujućem dvoboju (82-76) koji je uživo pratio i nekadašnji hrvatski nogometni reprezentativac Ante Rebić u zanimljivom društvu.

Iza Rebića je turbulentna sezona u Bešiktašu koji ga se navodno želi riješiti na ljeto, ili prodajom ili raskidom ugovora, no čini se da je Hrvat tvrd pregovarač. Turski mediji tvrde da je Rebić poručio turskom klubu da će pristati na prijevremeni raskid ugovora pod jednim uvjetom, ako mu isplate punu plaću u visini od 2,5 milijuna eura.

Dok traje zavrzlama oko njegova statusa, Rebić je iskoristio vrijeme za odlazak u Beograd gdje je pogledao košarkašku utakmicu dva velika rivala, Partizana i Zvezde, i to u društvu poznatog stručnjak Andreje Milutinovića koji je pomagao brojnim hrvatskim nogometašima da zaliječe ozljede i što prije se vrate na nogometni teren.

Ranije je pomogao Luki Modriću, a nedavno i Ivanu Perišiću da što prije zaliječi tešku ozljedu koljena i vrati se nogometu.

Fotografiju Ante Rebića iz Beograda možete vidjeti OVDJE.

Pep Guardiola VIDEO Ovakva ga još nismo vidjeli! Pep se slomio na ovo pitanje, bio je na rubu suza divider

Policija štiti igrače Fenerbahčea VIDEO Zakuhalo se nakon velikog turskog derbija: Policija štitila Livakovića i suigrače divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider