Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bok, idem ja...

Nije oduševio samo pogotkom: Pogledajte kako je Rebić posramio zvijezdu Juvea

Hrvatski reprezentativac igra u fantastičnoj formi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Točku na i čudesnog preokreta Milana protiv Juventusa stavio je Ante Rebić.

Hrvatski reprezentativac 10 minuta prije kraja utakmice postigao je svoj 10. ovosezonski zgoditak u Serie A.

Bio je to četvrti put u posljednjih pet dvoboja da se upisao u strijelce, a ukupno je ove sezone na brojci od 11 pogodaka i dvije asistencije u svim natjecanjima u dresu Rossonera.

Mediji oduševljeni: "Nije fenomen Ibrahimović, nego Rebić"

Ne samo da je Rebić udarna igla Milana nego je po formi i igrama koje prikazuje trenutačno jedan od najboljih igrača u cijeloj Serie A.

Izrazito ga hvale talijanski mediji:

"Najviše voli biti na lijevoj strani, ali zapravo mu je svejedno. Kad krene prema golu i uđe u šesnaesterac, nezaustavljiv je", piše Gazzetta dello Sport.

"Milanov fenomen nije Zlatan Ibrahimović, nego Ante Rebić. On postiže pogotke svakih 100 minuta i najkonstantniji je i najopasniji Milanov igrač. Sa skepsom su dočekani i on i trener Stefano Pioli, a baš njih dvojica temelj su Milanova uzleta", ističe Tele Lombardia.

Osim što je svojim golom potvrdio poraz Juventusa, Rebić je sinoć izveo još jedan maestralan potez. Dok je jurio po lijevoj strani, u trku je driblingom posjeo na pod Juana Cuadrada. Kolumbijski reprezentativac ostao je na krivoj nozi, izgubio je ravnotežu i završio na travi.

Taj potez pogledajte OVDJE.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider