Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
znao je da ulazi

Ante Rebić slavio pogodak i dvije sekunde prije nego što se dogodio!

Ante Rebić duže je od ostatka momčadi Eintrachta slavio pogodak Luke Jovića.

Rebić slavi pogodak Jovića i prije nego što se dogodio (Screenshot)

Frankfurtski Eintracht nije uspio izboriti finale Europske lige nakon što je u uzvratnoj utakmici polufinala nakon slabijeg izvođenja jedanaesteraca ispao od Chelseaja u Londonu.

Nakon 120 minuta igre bilo je 1:1, baš kao i u prvoj utakmici u Frankfurtu, Eintracht je prvi stigao do prednosti kod izvođenja kaznenih udaraca, no dvije uzastopne obrane Arrizabalage u završnici odvele su Chelsea u finale.

Poveo je domaćin preko Loftus-Cheeka, a izjednačio je srbijanski napadač Luka Jović početkom nastavka. Kod tog izjednačujućeg gola dogodila se jedna zanimljiva situacija, u kojoj je glavni akter bio hrvatski reprezentativac Ante Rebić.

U trenutku kada je Mijat Gaćinović proigrao Jovića u šesnaestercu Rebić je odmah podigao ruke u zrak slaveći pogodak koji je uslijedio tek dvije sekunde kasnije. Jović je povukao loptu još nekoliko koraka bliže vrataru i onda neobranjivo povukao u donji desni kut.

Rebić je dobre dvije sekunde držao ruke u zraku, prije nego što je lopta prešla gol-liniju. Tako nešto znali smo viđati i u NBA ligi, kada Steph Curry ostane sam na trici, a njegovi suigrači i prije šuta već krenu slaviti ubačaj.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider