Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
MALO MINUTA SJAJNO KORISTI

VIDEO Asistencija Ante Rebića ostavila Milan pri vrhu, Hrvat unatoč mizernoj minutaži ima sjajnu statistiku

AC Milan zatvorio je nedjeljni program Serie A sjajnom pobjedom na gostovanju u Veroni.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vrlo zanimljiva i napeta do sada je ova sezona talijanske Serie A, a nakon deset kola je čak pet momčadi na vrhu unutar pet bodova razlike. Za to je velikim dijelom zaslužan Ante Rebić, koji je asistencijom sudjelovao u pobjedničkom pogotku Milana na gostovanju u Veroni, čime je branitelj naslova zauzeo treću poziciju na ljestvici.

Izjednačeni susret presudila kvaliteta

Već u devetoj minuti došao je Milan do vodstva nakon autogola Miguela Velosa, da bi domaći izjednačili preko Koraya Guntera deset minuta kasnije.

Nakon toga je krenula izjednačenja utakmica u kojoj su obje momčadi imale svoje šanse, sve dok Milan onu u 81. minuti nije iskoristio.

Oduzeli su loptu na rubu svog kaznenog prostora, nakon čega se ona kod centra našla u nogama Rafaela Leaoa. On je vidio Antu Rebića na desnoj strani, a hrvatski nogometaš odigrao je odmah sjajnu loptu iu prostor za Sandra Tonalija, koji je poentirao.

Napokon barem poluvrijeme

Rebić je inače ušao na poluvremenu umjesto Brahima Diaza i ovim pogotkom je nastavio svoju sjajnu ligašku statistiku, koju ima unatoč siromašnoj minutaži. 

Po prvi put još od sredine kolovoza, računajući Serie A i Ligu prvaka, dobio je barem jedno cijelo poluvrijeme.

Ante je nastupio u pet ligaških susreta, ukupno odigravši tek 217 minuta, no i to mu je bilo dovoljno da do sada upiše tri pogotka i dvije asistencije.

Rebićevu asistenciju i Tonalijevu završnicu možete vidjeti OVDJE.

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider